Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie Download

loading...

Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie

 

Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie

Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie Tonton Hantu Kak Limah 3 Full Movie Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie Tonton Download Hantu Kak Limah 3 Free Full Movie

Kak Limah ditemukan mati oleh penduduk desa. Sejak itu, Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie arwahnya telah terlihat di sekitar Kampung Pisang, membuat penduduk desa merasa gelisah. Masuk Encik Solihin, yang mencoba membantu dengan mengusir arwahnya dari desa. Husin, Encik Solihin dan penduduk desa lainnya mencoba mengatasi masalah ini. Namun, tragedi di balik kematian Kak Limah masih belum terungkap.

TAJUK : Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie
Tarikh Tayangan : 9 Ogos 2018
Genre : Komedi / Seram
Pengarah : Mamat Khalid
Pelakon : Dato Awie, Dalimawati, Zul Ariffin, Uqasha Senrose, Mus May, TJ Isa, Rab Khalid, Sharwani, Ropie, Sabri Yunus, Pekin Ibrahim, Ziema Din, Erra Fazira, Jue Aziz, Imuda
Terbitan : Infinitues Gold / Astro Shaw Sdn Bhd

 

Tonton Secara Online Melalui Pautan link berikut:

 

Hantu Kak Limah 3 Full Movie Tonton :

 

 

Hantu Kak Limah 3 Full Movie Download :

 

PERHATIAN: Untuk melaporkan kerosakan pada link yang kami sediakan, kami hanya menerima laporan yang dibuat [DISINI] sahaja. Maaf jika kami tidak melayan komen dibahagian bawah! Terima Kasih..

SINOPSIS Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie
Mengisahkan tentang Husin (Datuk Awie) yang pulang ke kampung setelah tidak lagi mencari rezeki di Singapura. Dia kemudian bekerja dengan sahabat baiknya Khuda (TJ Isa), Wani (Sharwani) dan Yeh Sekupang (Allahyarham Rab Khalid) di kilang arang.

Sementara itu, Kak Limah (Delimawati) baru berkahwin dengan sahabat Husin iaitu Khuda. Cinta mereka digambarkan sebagai cinta sejati. Namun, Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie baru sahaja menikmati kebahagiaan rumah tangga, Kak Limah telah ditemui mati dalam keadaan yang mengerikan.

Pada masa sama, Husin bersama rakan-rakannya Wani dan Khuda masuk ke hutan untuk menangkap burung, Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie namun tidak semena-menanya Husin bertemu dengan seorang gadis cantik yang misteri (Uqasha Senrose) di dalam hutan dan jatuh cinta dengannya. Ironinya, sibuk menangkap burung, Husin dan Wani tidak tahu akan berita kematian Kak Limah termasuk suami Kak Limah sendiri, Khuda.

Sementara itu, Yeh Sekupang, selaku Menteri Informasi di Kampung Pisang, sedang menguruskan jenazah Kak Limah dan memberi tugas kepada Nayan (Ropi) untuk menjaga jenazah sehingga anak Kak Limah, Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie Musalman (Pekin Ibrahim) sampai dari Kuala Lumpur.

Nayan masih keliru dengan kematian Kak Limah kerana dia baru sahaja berjumpa dengan Kak Limah di tebing sungai sebelum datang ke klinik. Sementara, Khuda sempat pulang ke rumah bertemu Kak Limah dengan membawa Husin dan Wani serta menjamu mereka bubur keladi.

Di sini bermulanya misteri apabila kelibat Kak Limah masih kelihatan walaupun dipercayai sudah meninggal dunia. Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie  Akhirnya, muncul guru silat, Encik Solihin yang membantu mereka berdepan dengan hantu Kak Limah. Hussin cemburu apabila penduduk kampung mula percaya dan berharap kepada Encik Solihin. Pelbagai insiden lucu yang berlaku pada penduduk Kampung Pisang sepanjang berdepan dengan Hantu Kak Limah.

If You Want Another Filem, Drama & More Please Visit >> Link

 

SEO Tag : Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie, Tonton Hantu Kak Limah 3 Full Movie , Hantu Kak Limah 3 Full Movie Tonton, Full Movie Tonton Hantu Kak Limah 3 , Tonton Download Hantu Kak Limah 3 Full Movie, Hantu Kak Limah 3 Full Movie Tonton Free Download, Tonton Hantu Kak Limah 3 Full Movie Online, Tonton Online Hantu Kak Limah 3 Full Movie, Online Free Hantu Kak Limah 3 Full Movie Tonton,loading...